Gülnar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
HACIPINAR MAH. ORTAOKUL/3 SK. GÜLNAR HATUN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 1B GÜLNAR / MERSİN
Vizyon
VİZYONUMUZ Sosyal ve ekonomik sektörler ile iş birliği içinde ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliği ile kabul gören, mesleki değerlere sahip, yaratıcı, yenilikçi, girişimci, üretken, ekonomiye değer katan ehil işgücü yetiştiren, kalite değerleri oluşturulmuş lider bir kurum olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Sosyal ve ekonomik sektörlerin işgücü taleplerini mesleki ve teknik eğitim ile karşılamak, isteyenleri meslek sahibi yapmak, ulusal ve uluslararası standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip iş gücü yetiştirmek, mesleği değerli kılmak için strateji ve politikalar geliştirmek ve uygulamak.
Okulumuz 2014-2015 yılında 2 lisans 12 ön lisans öğrencisi kazandırmıştır.
Lojman
3 - LOJMANIMIZ 4 DAİREDEN OLUŞMAKTADIR.2.OLUŞMAKTADIRLAR DAİRE ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİM ATÖLYESİ OLARAK HİZMETE GİRMİŞTİR.3.4.5.DAİRELER de ÖĞRETMEN VE HİZMETLİLER OTURMAKTADIR.
KARA YOLU
İLÇE MERKEZ