Yangın ve Tahliye Tatbikatı

Mrt

Okulumuz bünyesinde MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ PROGRAMI açıldı.

Tayland Hükümeti Bursları

Mrt

Gülnar Hatun MTAL 2021 tatbikatlarını(Deprem, Tahliye, Yangın ) yaptı.

EBA TV LİSE (31 Ağustos-18 Eylül)

Tem

Okul Müdür Yardımcısı Merve Nur KARABIYIK,  06/07/2020 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Fatih BURĞUT başkanlığında,Okul Müdürlerinin katılımları ile telekonferans yöntemiyle aylık toplantımızı gerçekleştirdik.Toplantıda koronovirüs ile mücadele kapsamında yapılan ve yapılacak çalışmalar, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" destek kampanyası ele alındı.

#MeslegimHayatim

#Eğitim2023

#GülnarHatunMTAL

Mrt

Gülnar İlçe MEM' in koordinesinde Tüm dünyayı etkisi altına alan #Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmayan Emekli Öğretmen Ayşe LEVENT ve Eşini ziyaret ederek, Meslektaşlarımızla Eğitim - öğretim ve gelecek üzerine hasbihal ederek, kitap hediye ettik.