14 Uluslararası MEB Robot Yarışması

Ülkemizde meslekî ve teknik eğitim niteliğinin artırılması, toplumda bu alanda farkındalık oluşturulması, lise öğrencilerinin edindikleri bilgiyi beceriye dönüştürebilen, bilimsel düşünebilen, girişimci ve rekabetçi bireyler olarak yetiştirilmesi,  teknolojik gelişmelerin tanıtılması, sergilenmesi ve deneyimlerinin paylaşılması amaçları ile Bakanlığımızca  14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının teması "Göbeklitepe", sloganı ise "Ahican Tarihin Sıfır Noktasında" olarak belirlenmiştir. Yarışmaya İlçe MEM in teşvikleri ile  Gülnar Hatun M.T.A.L olarak Bilgisayar Formatörümüz Veli KARABIYIK danışmanlığında Öğrencilerimizle Gülnar İlçemizi temsil etmek için başvurunuzu yaptık.

#İlçeMEM

#GülnarHatunMTAL

Sevgili ögrencilerimiz değerli veliler;

23 Mart 2020 Pazartesi günü başlayacak olan Uzaktan Eğitim Ortaöğretim (Lise) Programı Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yayımlandı.

Tüm ögretmen, ögrenci ve velilerimize  kolaylıklar diliyoruz. Bu süreçte okulumuz idaresi ve öğretmenlerimiz ile birlikte heran öğrencilerimizin yanındayız.

#MEB

#UZAKTANEĞİTİM

#EVDE #KALIN #GENÇLER

#TATİL #DEĞİL #TEDBİR

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gülnar Belediyesinin işbirliğiyle, Gülnar Belediyesi İlaçlama ve temizlik ekibi tarafından, dünyayı tehdit eden ve küresel bir salgın haline gelen #KoronaVirüse" karşı okul ve Pansiyon binamızda dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR ve Ekibine teşekkür ederiz.

#GülnarHatunMTAL

Mrt

İlçe MEM bağlı Gülnar Hatun M.T.A.L de  1-7 Mart Deprem Haftası'nda dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunan ülkemizde, Personel ve öğrencilerimizin depreme karşı hazırlıklı olması, depremden korunma yolları ve afete hazırlık bilincinin yaygınlaştırılması için tatbikat yapıldı.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Koronavirüs Koruma ve Kontrol Önlemleri Yazısı gereği, İlçe MEM bağlı okulumuz Gülnar Hatun M.T.A.L öğretmen ve öğrencilerimize Biyoloji öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize seminer verildi.

Şbt

Ara

2014 Yılında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Fatih BURĞUT beyin ve Okul Müdürümüz  Ahmet ELMAS'ın girişimleri ile Konferans salonumuzun sahne, stor perde ve taban kısmı, laminant parke ile yenilenen konferans salonumuz 22 ARALIK 2019 tarihli yeni sinema koltukları ile daha da güzelleşti. Devletimize sonsuz teşekkür ederiz.